Totálně jsem propadl holce

No jo, eště před pár dny jsem sem psal že jsem si nemohl najít holku. To sem chtěl  prostě najít  nějakou holku. Jenže v sobotu sem byl na jekámsi plesu nebo věnečku nebo čem to je jedno :D . A tam sem potkal holku mejch snů. Prostě holku jakou jsem si přál. Ve zkratce:  Tancoval jsem s ní, povídali si, smáli se, ted si píšeme a měl bych s ní snad někam jít. No, nebudu tu popisovat hluboky detaily  :D

Určitě každý máte představu o svý dokonalý holce  ( pro opačné pohlaví dokonalého kluka) . Je to totálně v prdeli protože je přesně jaká chcu. Jasně není na 100% ale zklamu vás, takový neexistujou ;-) . Jenže nepsal bych to sem kdyby mě na tom něco nesralo že.

Takže co mě asi tak sere na tom že sem se do ní totálně zami….. . Sakra nemám rád to slovo, prostě víte co chcu říct. Takže štve mě to že na ňu nemůžu přestat myslet a mám ztrach z toho, že to zase nějak poseru jak to mám ve zvyku. A nejhorší je že je to tzv BFF my nejlepsi kámošky… Nevím co dál, jak se to vivine. Třeba přijde konec světa, ale snad s tym do tý doby hnu.

Kdo jinej než  Nexik

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

  

  

  

TOPlist