Debky (hlavně Pondělní)

Tak a už mě to všechno začíná lézt na nervy. Chci konec světa! Tohle bych prostě za normálních okolností nikdy nemohl ani vypustit z huby.. (Stydim se…) Ale prostě nesnáším Pondělky a dny co stojí za hovno. Začalo to už ve škole, kdy jsem ještě celej rád že jsem živej, kuli zimním silnicím a několika smykům po cestě, přišel jako živá mrtvola do matematiky a milá paní učitelka mi projevila laskavost, aby ověřila moje neznalosti zkoušením.

Ono totiž naše paní třídní učitelka je takzvaný samovytáčecí typ. To je prostě typ člověka, kterýmu stačí blbě napsaný rovnítko a je schopnej z toho udělat věc, jakobych stisknul samodestrukční tlačítko jaderné elektrárny v Dukovanech. Ano pak by si klidně mohla řvát jak chce a pokorně bych skláněl hlavu.  Ale to že musím sklánět hlavu před rozjačenou ženskou, která má v hlavě jen matiku a je schopna kuli ní vyhrožovat oblíbenou maturitou či větou “ Myslím, že druhý ročník je tvůj poslední ročník.“ bylo fakt to poslední co mě chybělo.

Ovšem průser se s průserem sešel a ten školní den mě nakonec vlastně nepřišel ani tak špatnej a na to, jak to vypadalo ze začátku jsem to přežil dále celkem bez úhony.

To by ovšem nemohlo být jen tak. Nebudu vám vysvětlovat jak (ne)funguje na intru náš internet a jak dementní správce kontroluje vytížení routeru tak urputně, že nepovolí ani bit navíc a pokud mu nedonesete pizzu nebo 50 kaček, máte prostě ban. A internet je pro vás uzavřená komora. A právě tento limit který jsem podle něj přesáhl, aníž bych zrovna na noťasu něco dělal jsem podle něj přesáhl, nejspíš proto, že rychlost jeho serveru na Wowku byla malá a potřeboval si někde zvětšit svý ego.

Huuuu no a myslim že to by dneska už stačilo. Jdu připojit svůj mobil na „vysokorychlostní“ 3G internet od O2 a hodit tenhle článek na web. Jen doufám že vaše Pondělky byly lepší. Tak se mějte a když chcete depkařit, pošlete nám námět nebo článek do komentu ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

  

  

  

TOPlist