Že nemám holku

Nikdy mě to nesralo víc jak snad dneska. Ani nevím čím to je, ale prostě to tak je. Tak určitě znáte ten pocit, kdy na vás prostě všechno dolehne a vy už nevíte co dál. A najednou když prostě potřebujete s někým mluvit, tak ten dotyčnej vám řekne že nemůže, že už si domluvil ji, svou holku.

A to mě přivádí k mému problému. Už mě prostě sere hodně věcí a dneska na mě prostě dolehlo to, že už mám dost marnejch pokusů si najít holku. Už prostě někdy nevím jak jít dál když přijde další člověk že si našel sqělou holku a já jen řeknu: „Tak to ti přeju kámo :) “ . Ale pravda je opak. Přeju jim to ale už mě prostě sere že žádný holce nejsem dost dobrej a pak se začnete cítit méně cenej. A ono tak opravdu je . Schovávat se za veselou a milou přetvářku bývá  těžší a těžší.

A moje tzv „bést frénd“ kámoška už se mě neozvala přes měsíc. A to ode mě bydlí sotva 400 metrů. Sice je na intru a je tu 3 dny do tejdna, ale pokud chce, tak si snad čas najde né? To už jí nestojím ani za 10 minutovej pokec? To už ji ku**a nejsem dobrej?  Nexik

 

 

Leave a Reply

  

  

  

TOPlist