Pondělky, na pi** pondělky

Víkend v trapu a snad každého děsí pondělky. Nevím jak vy ale já je zrovna nemiluju. Ráno vstávám, vstávám… No nějak vstanu a pomalu mi dochází že jsem za ten víkend s ničím ale s ničím nehejbl a že sem se na školu ani nepodíval. To by mě samo o sobě ani moc nevadilo. Tak to dělám celkem běžně a vyhovuje mě to. O víkendu si má člověk odpočinout od náročného týdne a ne aby se jak kreten učil.

Ale nejhorší je když vstanete a zjistíte že přišlo tzv. Na pí*u pondělí.  To je pondělí kdy se sere všechno už od začátku, každý ho zná. Ráno vás budík budí půl hodiny. Nestíháte nic se vám nechce. Cestou do školy si vzpomenete že z 8 hodin píšete 9 písemek a ze 4 hodin zkouší a vy nic neumíte. Přijdete do školy a válka o přežití začíná. Je to boj na život a na smrt. Nejmíň 5x za den zmíníte, že chcete jít domů.

Já sem dneska měl fakt peckovní pondělí. Ráno jsem zaspal, nic neuměl. Šel jsem na bus a zapoměl si doma peněženku, aspoň jsem našel nejaké drobáky. Hned první hodina písemka z matiky. Měl jsem 15 minut na to se to naučit. Brutálním tempem jsem vstřebával informace ze sešitu, od kámošů od všeho co šlo. Přišla učitelka a já se ještě 20 minut potom učil abych to uměl. Naše paní kráva totiž vždy probírá nový učivo než napíšeme písemku. Takže nové učivo jsem si ani nezapsal, ale aspoň sem se naučil na písemku. Ale hádejte co? Nepsali jsme. V tu chvíli mě napadlo hodně pěknejch slov. Neuměl jsem nové učivo a další hodinu jsem měl psát z fyziky. Napsal jsem to na čistou práci :D . Tak stane se. Pak sem přežil Ájinu a Ekonomiku a pak jsme naštěstí měli nějakou přednášku na 3 hodinky. Na pi** pondělí, ale byly horší.

Naštěstí bývají aj hezčí pondělí s příjemějším startem… Tímto se chcu představit jsem druhá admin. Nexík

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

  

  

  

TOPlist