Co me sere: Toho je….

Takže čím bych začal….

Začneme od začátku… Před necelýma 2ma měsícama jsem byl na operaci, operaci páteře. Vážná operace po který se rok musím hlídat aby se mě nic nestalo a taky ty srance. Je to docela hard, páč už sem málem 2x spadl a 3x do me nekdo vrazil a bolelo to jak píča a bojim se abych tam nejel znovu. No k tomu se váže další věc. Nemuzu chodit na žádný akce a tak dál. To me docela fakt deprimuje no.

K tomu se váže škola. Docela to dá když si vezmete že sem ve škole nebyl tak 5 tejdnu. Na střední… No všechno se dá krome matiky a chemie :D

____ todle sem psal pred pul hodinou, kdy sem se potreboval jen vypsat____

Ted na me dolehlo fakt všechno. Dneska mě táta seřval jen tak proste krz píčovinu, este máma me docela uraziila ze rekla neco fakt hnusnyho o tom jak vypadam. Našel sem si utociste na FB ze napisu kámošum a kámoškám. Zeptal jsem se jedný kámošky jestli nechce jit ven a co ma zitra v plánu. Nemá čas, jde na oslavu… a pak s kámošem ven…  Ze prej pujdem jindy… na neurčito.. Jak jinak sem s nou nebyl venku 3 mesice ale je to jedno vidte. Taky me vubec nevadi ze se moje kámoška nikdy neozve ani o vejkendu. Když jí napíšu tak neodepíše a když se za ni pak stavim nemá čas nebo me odbyje a rekne ze me zapomela odepsat. Opravdu me sere ze sem nekterym lidem co rikaj jak sou moji kámoši u prdele.

Někdy jako dnes mám toho světa už plný zuby. I přes moji nechuť k cestování mám chuť vypadnout pryč. Jen s jedním člověkem, prostě s Káťou. Nevim proč ale dneska to na mě dolehlo zemam na krajíčku.  Potrebuju najít něco novýho… novej směr abych se tak neužíral prostýma věcma… jenže když si jeste pustite smutnou písničku je to jak kdyby psala váš příběh. Proste takej žižlotopis :)

Bejt léto tak se seberu vezmu spacák a jdu pryč…

Hodně moc mi pomáhá když se můžu vypsat. Dnes končim . Nexik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

  

  

  

TOPlist